Happytarianer
Sider
(Flytt til …)
Hjem
Oppskrifter
Inspirasjon
Om Happytarianer
▼
mandag 15. august 2022
Lefser med honningbakte rødbeter, gresskarkjerner og halloumi
›
Denne retten fikk jeg først servert hos en god venninne, og det var kjærlighet ved første bit. Kombinasjonen av smaker, konsistens og farger...
mandag 12. juni 2017
Veganske nanbrød
›
I sommer skal jeg være med som kokk (og som yogainstruktør) på et yogaretreat i Luster ( Yogarden ), der all maten skal være vegansk. Den e...
torsdag 27. april 2017
Hjemmelaget deodorant
›
Selv om denne bloggen i utgangspunktet er en matblogg, har jeg lyst til å dele en litt annen type oppskrift med dere: oppskrift på ...
mandag 3. april 2017
Alu Gobhi
›
Tidligere i vinter var jeg på et slags indisk vegetarmat-kurs i regi av Bærekraftige liv på Landås. Eller, strengt tatt var det ikke...
onsdag 8. mars 2017
Caprese-quiche
›
Her om dagen var det salg på mozzarellakuler som gikk ut på dato samme dag, og mozzarellaelskende som jeg er, endte jeg med å kjøpe et par ...
1 kommentar:
onsdag 12. oktober 2016
Gratinert løksuppe
›
Denne suppen minner meg om første gang jeg var i Paris, for gratinert løksuppe er noe som serveres på de fleste franske restauranter. Selv ...
onsdag 10. august 2016
Forrett av vaktelegg og grønnkål
›
Før helgen var jeg på besøk hos Lommekroken på Totland hvor jeg fikk tak i egg fra fritthående høner og vaktler (jeg fikk til og med plukk...
›
Startsiden
Vis nettversjon