Happytarianer
Sider
(Flytt til …)
Hjem
Oppskrifter
Inspirasjon
Om Happytarianer
▼
mandag 27. oktober 2014
Kremet blomkål- og brokkolisuppe
›
Dette er en veldig enkel versjon av blomkål- og brokkolisuppe, inspirert av en oppskrift jeg fikk av en studievenninne en gang i tiden. Nå ...
mandag 20. oktober 2014
Ovnsbakt aubergine
›
Jeg har fått veldig sansen for aubergine i det siste; det er en grønnsak som er både god og mild på smak, og kan derfor tilberedes på veldi...
fredag 17. oktober 2014
Gresskarcookies med sjokolade
›
Som tidligere nevnt har jeg i år dyrket gresskar for første gang, og endte til slutt opp med åtte stykker. Åtte! Jeg har dermed måttet fin...
mandag 13. oktober 2014
Palak Paneer
›
Jeg elsker indisk mat, og har oppdaget mer og mer at indiske vegetarretter er de aller beste. Kanskje ikke så rart når man tar i betraktnin...
mandag 6. oktober 2014
Gresskarsuppe
›
Da jeg gikk på videregående var jeg ett år på utveksling i Spania. Der bodde jeg hos en utrolig koselig familie, hvor både moren og bes...
mandag 29. september 2014
Makhani vegetar
›
Som tidligere nevnt er jeg utrolig glad i indisk mat, og en av mine tidligere favoritter var Kylling Makhani . Men i og med at jeg har kutt...
tirsdag 23. september 2014
Tomat- og paprikasuppe
›
For meg er høsten den ultimate tiden for supper. Det er få ting som varmer mer på kalde høstkvelder enn en god, aromatisk suppe. Denne su...
‹
›
Startsiden
Vis nettversjon