Happytarianer

Sider

▼
onsdag 19. november 2014

Surdeigsbrød

›
Tidligere i høst fikk jeg en surdeigsstarter fra en venninne, og har siden da begynt å eksperimentere med å bake surdeigsbrød. Jeg benytter...
onsdag 5. november 2014

Melanzane parmigiana

›
Denne retten smakte jeg første gang tidligere i år, da jeg var på yogakurs i Hellas i tre uker. All maten vi fikk servert var nydelig god,...

Gresskar- og søtpotetsuppe

›
  Utforskningen av nye måter å tilberede gresskar på fortsetter, og denne gangen har jeg laget en ny variant av min tradisjonelle gre...

Sunn sjokolade med sesamfrø og havsalt

›
Om du liker mørk sjokolade er dette en veldig god og enkel oppskrift på en nydelig hjemmelaget variant - som i tillegg er sunn, mye på ...
1 kommentar:

Gulrotsuppe med linser og chili

›
Jeg er veldig glad i kremede supper, og dette er en av mine absolutte favoritter. Den har en nydelig guloransje farge og en herlig kreme...

Spansk potetomelett (tortilla)

›
  Dette er enda en favoritt fra da jeg bodde i Spania. Hjemme i Norge lager jeg denne ofte om jeg skal på tapaskveld eller kurvfest,...

Stekt sei med italiensk vri

›
  Jeg er blitt med i Matkollektivet sitt testprosjekt på Landås, som innebærer bestilling av kortreist og lokalprodusert mat rett f...
‹
›
Startsiden
Vis nettversjon

Om meg

Happytarianer
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.