Sider

mandag 22. februar 2016

Eplechips

Denne oppskriften er nesten for enkel til å legges ut, men likevel så genial at jeg gjør det likevel. Jeg kjøpte litt for mange epler en gang i januar, og i går oppdaget jeg at de var begynt å bli litt stygge i skallet og det var ikke så veldig fristende å skulle spise de. Men siden jeg prøver å kaste minst mulig mat tenkte jeg at jeg kunne jo bruke de til noe annet, og så kom jeg på at jeg hadde sett en oppskrift på dette for lenge siden. Det eneste du trenger er epler og kanel, et stekebrett og litt tid.


Kutt opp eplene i tynne skriver, legg dem ut over et stekebrett, strø over kanel og stek i ovnen på varmluft (ca 90-100 grader) i 1,5-2 timer, til epleskivene begynner å bli brune og krøllet. Ta gjerne ut et par og la de ligge ute et par minutter, så ser du om de er sprø nok. Supergod, sunn og enkel snacks! Oppbevares i en boks eller er tett glass. Du kan lage flere brett samtidig, men bytt da plasseringen av de underveis. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar