Om Happytarianer


Eat foodNot too much. Mostly plants.”
- Michael Pollan


Velkommen til Happytarianerbloggen!

Her finner du en samling av mine favorittoppskrifter

Min matfilosofi går ut på å spise mat som innebærer så god dyrevelferd som mulig, som er så miljøvennlig som mulig og som er så lite prosessert som mulig. Derfor liker jeg å lage mat fra bunnen, og aller helst av råvarer fra lokale produsenter.

Jeg spiser mye vegetarmat, men også kjøtt og sjømat. Når jeg kjøper produkter fra dyr prøver jeg å finne produsenter som har fokus på dyrevelferd, slik at dyrene har hatt det godt mens de levde - derfor kaller jeg meg en Happytarianer. 

Oppskriftene har jeg enten funnet på selv, eller de har blitt til etter inspirasjon fra familie og venner, reiser og restaurantopplevelser, gamle kokebøker, eller andre oppskriftsblogger. 

Jeg håper du finner noe du liker - gi meg gjerne en lyd om du har innspill, tilbakemeldinger eller om du prøver noen av oppskriftene!

- Hildur


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar