onsdag 2. mars 2016

Ristede kikerter

Her kommer enda en sunn snacks-oppskrift (som om ikke eplechips og grønnkålchips var nok). Ristede kikerter er supergodt og enkelt å lage, og smaken kan varieres etter hva man har lyst på. Jeg liker veldig godt å bare ha havsalt på, men litt chili eller kumin kan også være godt. Her er det bare å prøve seg frem!


200 g ferdig kokte kikerter (fra kartong eller tørre kikerter bløtlagt over natten og deretter kokt i ca 40-60 minutter)

2 ss rapsolje

krydder (f.eks. chili og havsalt) 


Sett ovnen på 200 grader.

Ha kikertene i en skål og hell over rapsolje og det krydderet du vil bruke.

Finn frem et stekebrett, legg over bakepapir og hell kikertblandingen over.

Sett inn i ovnen og stek i ca 20-30 minutter, til kikertene begynner å bli sprø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar