Her kommer enda en sunn snacks-oppskrift (som om ikke eplechips og grønnkålchips var nok). Ristede kikerter er supergodt og enkelt å lage, og smaken kan varieres etter hva man har lyst på. Jeg liker veldig godt å bare ha havsalt på, men litt chili eller kumin kan også være godt. Her er det bare å prøve seg frem!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSwQX57r0qF3zJxXfMDS-mn579CQR991a5oNyhaTk9-6WrsJv6lL2K2X6Ur9RmmdtGTS8C5nYU4sjhwN4OpNVYx4685UOP1_Streoo030Yu-6k0UDKgxfUduAIcTD8dGTd0do227MtviwS/s400/IMG_20160225_223243.jpg)
2 ss rapsolje
krydder (f.eks. chili og havsalt)
Sett ovnen på 200 grader.
Ha kikertene i en skål og hell over rapsolje og det krydderet du vil bruke.
Finn frem et stekebrett, legg over bakepapir og hell kikertblandingen over.
Sett inn i ovnen og stek i ca 20-30 minutter, til kikertene begynner å bli sprø.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar