mandag 2. februar 2015

Pasta med blåmuggost

Blåmuggost gjør seg skikkelig godt i lag med pasta, og i kombinasjon med fløte, soltørket tomat, champignon og brokkoli får du en nydelig, fyldig pastasaus. Sammen med et godt glass rødvin og hvitløksbaguett har du et herlig lite måltid.

 



100 g blåmuggost

1 dl soltørket tomat

100 g champignon

1/2 brokkoli

1 rødløk

3 dl kremfløte

salt og pepper

grov spagetti 


Kutt opp løk og champignon, stek over middels varme i litt smør/olje i omtrent fem minutter, til løken har blitt myk og champignongene litt brune.

Tilsett oppkuttet soltørket tomat og brokkoli og stek litt til.

Hell over fløte, tilsett blåmuggost i biter og la det småkoke litt.

Kok pastaen mens sausen småkoker, server med for eksempel en grønn salat og hvitløksbaguett - og gjerne et glass god rødvin.

1 kommentar: