Blåmuggost gjør seg skikkelig godt i lag med pasta, og i kombinasjon med fløte, soltørket tomat, champignon og brokkoli får du en nydelig, fyldig pastasaus. Sammen med et godt glass rødvin og hvitløksbaguett har du et herlig lite måltid.
100 g blåmuggost
1 dl soltørket tomat
100 g champignon
1/2 brokkoli
1 rødløk
3 dl kremfløte
salt og pepper
grov spagetti
Kutt opp løk og champignon, stek over middels varme i litt smør/olje i omtrent fem minutter, til løken har blitt myk og champignongene litt brune.
Tilsett oppkuttet soltørket tomat og brokkoli og stek litt til.
Hell over fløte, tilsett blåmuggost i biter og la det småkoke litt.
Kok pastaen mens sausen småkoker, server med for eksempel en grønn salat og hvitløksbaguett - og gjerne et glass god rødvin.
Kjempegodt!
SvarSlett