mandag 23. februar 2015

Bananmuffins

Disse muffinsene er skikkelig enkle å lage og er perfekte å lage om du har noen litt overmodne bananer liggende. Personlig er jeg lite glad i bananer når de er for modne, men jeg liker ikke å kaste mat, så da er det perfekt å bruke dem i disse muffinsene. De passer utmerket når du har lyst på noe godt, enten det er til helgefrokost, lunsj eller kvelds, og kan også fryses om man mot formodning ikke skulle klare å spise opp alle.


3-4 godt modne bananer

1/2 dl smeltet smør

1 egg

1 dl valnøtter

3 dl mel

2 ts bakepulver

1/2 ts salt


Mos bananene og bland dem sammen med smeltet smør og lett pisket egg. Tilsett mel, bakepulver, salt og valnøtter og bland godt sammen. Om røren blir for flytende kan du tilsette litt mer mel; om den blir for fast kan du tilsette mer smør.

Fordel røren i tolv muffinsformer og bak i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar