torsdag 17. juli 2014

Veggis Vindaloo

Dette er en deilig indisk rett som er skikkelig enkel å tilberede. Vindaloo er en en ganske sterk indisk krydderblanding som man får kjøpt ferdig på glass på internasjonale butikker og som blant annet inneholder ingefær, hvitløk, chili og kardemomme. Spinat og poteter går godt i lag, og sammen med tomater og kikerter får du en herlig smakfull og fargerik rett.



1-2 ss Vindaloo paste

2 fedd hvitløk

1 mellomstor løk

4 poteter

1 pose fersk spinat

2 dl ferdigkokte kikerter

3-4 dl hakkede tomater 

1 ss sukker

salt



Kutt opp hvitløk og løk, ha i en gryte sammen med litt olje og stek over middels varme et par minutter. Skjær potetene i terninger og tilsett, stek i ca fem-ti minutter. 

Tilsett spinat og la den synke sammen, hell deretter over tomat og kikerter, bland i Vindaloo-paste, sukker og litt salt og la det småkoke under lokk i 20-30 minutter, til potetene er myke.

Servér med ris, yoghurt naturell og mango chutney, og gjerne også nanbrød.

1 kommentar:

  1. Different variants will have different return to participant rates, payouts and odds. This signifies that necessary to|it could be very important|you will need to} consider which recreation you select fastidiously when taking part in} roulette online, as your finances could be affected significantly by this selection. We will focus on the differences between European and American roulette under, but for now, find a way to|you presumably can} a glance at|try} major points} of some roulette odds in the 토토사이트 desk under. If you want to play roulette with actual money on your cell, a glance at|try} the on line casino app. Look for reliable apps with mobile-friendly roulette games.

    SvarSlett