torsdag 17. juli 2014

Veggis Vindaloo

Dette er en deilig indisk rett som er skikkelig enkel å tilberede. Vindaloo er en en ganske sterk indisk krydderblanding som man får kjøpt ferdig på glass på internasjonale butikker og som blant annet inneholder ingefær, hvitløk, chili og kardemomme. Spinat og poteter går godt i lag, og sammen med tomater og kikerter får du en herlig smakfull og fargerik rett.



1-2 ss Vindaloo paste

2 fedd hvitløk

1 mellomstor løk

4 poteter

1 pose fersk spinat

2 dl ferdigkokte kikerter

3-4 dl hakkede tomater 

1 ss sukker

salt



Kutt opp hvitløk og løk, ha i en gryte sammen med litt olje og stek over middels varme et par minutter. Skjær potetene i terninger og tilsett, stek i ca fem-ti minutter. 

Tilsett spinat og la den synke sammen, hell deretter over tomat og kikerter, bland i Vindaloo-paste, sukker og litt salt og la det småkoke under lokk i 20-30 minutter, til potetene er myke.

Servér med ris, yoghurt naturell og mango chutney, og gjerne også nanbrød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar